Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
Impulsat per la La conselleria d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports.
El procés participatiu romandrà obert durant els mesos de febrer i març.

Procés participatiu per a l'elaboració del Pla Menorca Jove

La conselleria d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports ha iniciat el procés participatiu per a l'elaboració del Pla Menorca Jove (PMJ).

Amb la finalitat de que el contingut del que ha de ser el PMJ s'adeqüi a les necessitats reals de la població jove menorquina és fonamental la participació activa de tots els estrats socials presents a l’illa, però sobre tot dels joves i les joves. Per això s'obriran una sèrie de canals de participació entre els quals s'inclouen:

ENQUESTA digital
TAULES DE TREBALL sobre les temàtiques següents:
- TAULA DE CREIXEMENT PERSONAL I PARTICIPACIÓ. Aquesta taula integra les àrees d’habitatge, família, emancipació, la visió de la persona jove en el seu desenvolupament i creixement com a persona. A més a més, espai per treballar l’associacionisme, la participació i la cooperació internacional.
- TAULA D’OCUPACIÓ I FORMACIÓ. Tal com diu, la taula es treballaran els aspectes d’ocupabilitat, formació i educació.
- TAULA D’OCI I TEMPS LLIURE. Es tractarà tot el relacionat amb el lleure, el temps lliure, la cultura, la llengua catalana, la promoció dels jovent artista de Menorca i turisme juvenil.
- TAULA DE SALUT. Integrarà tot el relacionat amb la salut, tant emocional, psicològica, mental, física, alimentària, dependència i addicció i l’esport.
FÒRUMS ONLINE Per a participar-hi senzillament s’han d’inscriure directament al fòrum online mitjançant el web del PMJ. En aquest fòrum es tractaran les temàtiques de les taules de treball de forma online, a fi que qualsevol persona jove hi pugui accedir lliurement i aportar la seva opinió.
CORREU ELECTRÒNIC, es posa a disposició un correu electrònic per a què qualsevol persona pugui fer-nos arribar el seu suggeriment, proposta, inquietud, observació o informació menorcaesjove@cime.es.
CONCURS DE PROPOSTES. Es sortejaran 5 premis de dues nits a una instal·lació juvenil per a tres entitats dedicades al sector juvenil o amb participació de la gent jove que hagi fet arribar un DAFO, i per a dos centres educatius dues nits o tres matins d’ús d’una instal·lació juvenil. Es podrà gaudir del premi fins el 31 de maig de 2018, subjecte a la disponibilitat.


El procés participatiu per a l'elaboració del Pla Menorca Jove romandrà obert durant els mesos de febrer i març.

Aquestes són les dades dels mitjans digitals del procés:

Plana web: http://menorcaesjove.cime.es
Facebook: http://www.facebook.com/plamenorcajove
Instagram: @menorcaesjove
Twitter: @menorcaesjove
#menorcaesjove
#plamenorcajove
#latevaveuesimportant
Adreça electrònica: menorcaesjove@cime.es

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell