Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Ajuntament des Castell convoca el seu primer procés de participació ciutadana

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Es Castell recorrerà per primera vegada a una consulta popular perquè siguin els residents al municipi els que decideixin els noms de sis zones de la població que no en tenen. El procés de participació ciutadana començarà el proper dia 20 d'aquest mes i finalitzarà dia 1 de març.


Mitjançant aquesta iniciativa el consistori pretén dotar d'un nom "oficial" a un total de sis emplaçaments del municipi que ara mateix són coneguts pels veïns per denominacions de caràcter popular, que s'han anat transmetent de pares a fills però sense que consti cap registre al respecte.


L'Ajuntament respectarà la tradició popular incloent aquests qualificatius entre un total de tres noms diferents per a cada zona, de manera que els residents podran escollir l'opció que més els agradi. Es tracta concretament de tres miradors, dues places i un passeig marítim.


Una imatge il·lustra la zona en concret i els veïns que vulguin participar en la consulta popular de marcar amb una creu un dels tres noms proposats.

Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Es Castell i hauran d'acudir a les noves oficines del Registre d'Entrada de l'Ajuntament des Castell (horari de dilluns a divendres de 8 a 15 hores). Allà trobaran la papereta amb totes les opcions i una breu explicació d'alguns dels noms que proposa l'Ajuntament.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell