Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Rues, festes i concursos de disfresses per celebrar el Carnaval a Es Castell

El programa d'activitats per celebrar el Carnaval que ha organitzat l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell inclou la celebració de rues i desfilades per a totes les edats.


El Carnaval 2017 començarà a les 10.30 hores del proper dijous 23 de febrer amb la rua de les escoles infantils de la localitat (Pitufilandia i Escoleta Es Castell). A les 12 hores desfilaran els nens / es del col·legi Àngel Ruiz i Pablo ia la tarda, a les 18 hores, els personatges de Dibuixos Animats de La Patrulla Canina amenitzaran la festa infantil que tindrà lloc a la carpa de la Plaça Esplanada. Una hora més tard començarà una desfilada infantil de disfresses que finalitzarà al Centre de Cultura amb una tómbola i sorteig de regals.


La festa continuarà el diumenge 26 a partir de les 17 hores amb la Rua de Carnaval que sortirà des de s'Arraval Vella i estarà amenitzada per la Banda de Banda de José y sus Muchachos. En acabar la desfilada, a la Plaça Esplanada es lliuraran tres premis de 150 euros al millor grup o comparsa, 100 euros a la millor disfressa d'adult i un regal per a la millor disfressa infantil.


Finalment, el dimarts 28 de febrer a les 12.30 hores es durà a terme la tradicional celebració anglesa del Carnestoltes, amb un dinar de "pancakes" a la capella de Santa Margarida. A la tarda, a les 20 hores, el fermall final al Carnaval el posarà la cercavila de Camestortes, acompanyat per la Banda de Banda de José y sus Muchachos, i la posterior lectura del Testament a la sala de plens de l'Ajuntament de la localitat.


Cal destacar que per participar a la Rua de Carnaval del proper diumenge 26 de febrer, i poder optar així als premis, cal formalitzar una inscripció prèvia els números de telèfon 971 35 15 22 i 618 38 29 81, via correu electrònic a cultura@aj-escastell.org o personalment al Departament de Cultura de l'Ajuntament. El termini finalitzarà el divendres 24 de febrer.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell