Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Rues, festes i concursos de disfresses per celebrar el Carnaval a Es Castell

El programa d'activitats per celebrar el Carnaval que ha organitzat l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell inclou la celebració de rues i desfilades per a totes les edats.


El Carnaval 2017 començarà a les 10.30 hores del proper dijous 23 de febrer amb la rua de les escoles infantils de la localitat (Pitufilandia i Escoleta Es Castell). A les 12 hores desfilaran els nens / es del col·legi Àngel Ruiz i Pablo ia la tarda, a les 18 hores, els personatges de Dibuixos Animats de La Patrulla Canina amenitzaran la festa infantil que tindrà lloc a la carpa de la Plaça Esplanada. Una hora més tard començarà una desfilada infantil de disfresses que finalitzarà al Centre de Cultura amb una tómbola i sorteig de regals.


La festa continuarà el diumenge 26 a partir de les 17 hores amb la Rua de Carnaval que sortirà des de s'Arraval Vella i estarà amenitzada per la Banda de Banda de José y sus Muchachos. En acabar la desfilada, a la Plaça Esplanada es lliuraran tres premis de 150 euros al millor grup o comparsa, 100 euros a la millor disfressa d'adult i un regal per a la millor disfressa infantil.


Finalment, el dimarts 28 de febrer a les 12.30 hores es durà a terme la tradicional celebració anglesa del Carnestoltes, amb un dinar de "pancakes" a la capella de Santa Margarida. A la tarda, a les 20 hores, el fermall final al Carnaval el posarà la cercavila de Camestortes, acompanyat per la Banda de Banda de José y sus Muchachos, i la posterior lectura del Testament a la sala de plens de l'Ajuntament de la localitat.


Cal destacar que per participar a la Rua de Carnaval del proper diumenge 26 de febrer, i poder optar així als premis, cal formalitzar una inscripció prèvia els números de telèfon 971 35 15 22 i 618 38 29 81, via correu electrònic a cultura@aj-escastell.org o personalment al Departament de Cultura de l'Ajuntament. El termini finalitzarà el divendres 24 de febrer.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell