Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell instal·la el primer punt públic de recàrrega de cotxes

L'Ajuntament des Castell ha inaugurat el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics d'accés públic i gratuït de la ciutat.


El punt de recàrrega elèctrica està ubicat a la Plaça Esplanada, davant del Club de Jubilats de la localitat, en la qual s'han habilitat així mateix dues places reservades i senyalitzades per a tal fi.


Les persones interessades a fer ús d'aquestes places ja poden reclamar al Departament d'Indústria del Govern balear, ubicat a l'interior del recinte de la ITV a Maó, la targeta necessària per efectuar la recàrrega, prèvia presentació de DNI, el permís de circulació i la fitxa tècnica del vehicle.


La instal·lació d'aquest punt de recàrrega a Es Castell ha tingut un cost de 8.984 euros i ha estat finançat gairebé íntegrament, en concret 7.000 euros, per la Conselleria de Territori Energia i Mobilitat del Govern balear.


L'equip de govern municipal ha manifestat que aquesta iniciativa pretén aconseguir la penetració progressiva del vehicle elèctric en la mobilitat urbana.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell