Ajuntament des Castell
inici · avís legal · accesibilitat · rss · contactar  Cambiar de idioma al catalan  Cambiar de idioma al español 
Buscar
LOGO foto cabecera
Volver a la pagina de inicio Ir a la pagina de busqueda de informacion Email de contacto
Salutació del Batle Salutació del Batle

Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio
WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans

L'Ajuntament dóna suport a la tasca de diverses entitats del municipi

L'Ajuntament des Castell ha signat un conveni de col·laboració amb quatre entitats del municipi, en virtut dels quals es pretén donar suport i impulsar el normal desenvolupament de les seves activitats.


Un dels convenis signats amb el president del Club Slot Racing No Frisis d'Scalextric, Josué Mercadal, contempla la cessió gratuïta per part de l'Ajuntament d'una de les dependències municipals ubicades a la caserna Duc de Crillon perquè aquesta associació pugui dur a terme la seva activitat.


L'acord signat amb la professora de teatre Noelia Mas és similar a l'anterior, perquè el consistori es compromet també a cedir un espai de propietat municipal, com és l'antiga escola infantil Es Soleiet, perquè es puguin dur a terme classes d'interpretació teatral.


El tercer conveni de col·laboració s'ha signat amb el representant de la Colla de Geganters i Grallers des Castell, Quike Muñoz, i en el mateix es contempla una aportació econòmica per part de l'Ajuntament de 300 euros per sufragar les despeses de manteniment del material de la agrupació. L'acord també inclou la cessió d'un espai a l'antiga caserna Duc de Crillón.


Finalment, el quart contracte s'ha rubricat amb el president del Centre Cultural, Francesc Sintes, una entitat que organitza, entre moltes altres activitats, les cavalcades del Pare Noel, el Patge Reial i la dels Reis Mags. L'Ajuntament aporta en aquest conveni un total de 7.000 euros.

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12