Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell celebra el Dia Internacional de la Dona amb un concert líric

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell ha organitzat un concert líric per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra cada any el 8 de març.


El grup de Sant Lluís Les Dames interpretarà les millors cançons del seu espectacle "De Menorca a les Amèriques" el proper dissabte 11 març, a les 20 hores, al saló de plens de l'Ajuntament des Castell.


Arran del 50 aniversari de la cançó "Escolta es Vent", la primera part del concert es dedicarà a cançons menorquines amb lletra de Tòful Mus. A la segona part, Les Dames interpretaran un variat repertori de cançons de Sud-amèrica.


El grup Les Dames està integrat per María José Sosa (soprano), Victòria Riera (mezzosoprano) i Laura Pons (piano). En aquesta ocasió comptaran amb la col·laboració especial de Mercè González (acordió).


El concert és gratuït i està obert al públic en general.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell