Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Els veïns d'Es Castell trien els noms de diverses zones del municipi

La llista de carrers d'Es Castell ha incorporat el nom d'un passeig, un parc, tres miradors i una plaça que fins ara no tenien cap tipus de denominació oficial.


Aquests noms s'han escollit mitjançant la primera consulta popular que ha dut a terme l'Ajuntament i en què ha participat un total de 63 veïns de la localitat. El procés de participació ciutadana es va dur a terme entre el 20 de febrer i l'1 de març i va estar obert a totes les persones majors de 16 anys empadronades a Es Castell.


Cal destacar del resultat de la votació que tots els noms van ser seleccionats per unanimitat, excepte en el primer cas on les diferents opcions van obtenir diversos vots.

En definitiva, els noms Passeig des Curro ia Biel, Mirador de Fontanilles, Mirador de Santa Anna, Plaça Menorca, Mirador Carles III i Parc des Primer Sol han estat els preferits pels ciutadans.

Un cop finalitzada la consulta popular, l'Ajuntament procedirà a encarregar les corresponents plaques.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell