Ajuntament des Castell
inici · avís legal · accesibilitat · rss · contactar  Cambiar de idioma al catalan  Cambiar de idioma al español 
Buscar
LOGO foto cabecera
Volver a la pagina de inicio Ir a la pagina de busqueda de informacion Email de contacto
Salutació del Batle Salutació del Batle

Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio
WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
 
Les operadores de telefonia mòbil ofereixen as Castell serveis 4G a la banda de 800MHz. Llega800 és l'entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

Les connexions mòbils 4G i el senyal de televisió (TDT).

Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, ofereixen a es Castell serveis sobre la xarxa 4G a la banda 800MHz, el que permet gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat sobre tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura a l'interior de els edificis i major extensió geogràfica.
Llega800 és l'entitat gestora encarregada d'oferir els serveis que garantiran la compatibilitat entre la posada en marxa de l'emissió del 4G a la banda 800 MHz i la recepció del servei de TDT.
Per garantir aquesta compatibilitat, Llega800 presta als ciutadans una sèrie de serveis gratuïts que inclouen, d'una banda, una actuació prèvia, gràcies a la qual els ciutadans que resideixin en zones de major afectació rebran una comunicació al seu domicili que els informarà que a partir d'aquest moment podran sol·licitar de forma gratuïta l'adaptació de l'antena del seu edifici per evitar possibles incidències. I, d'altra, un procediment correctiu, després de l'encesa de les estacions, pel qual llega800 s'encarregarà d'atendre els usuaris afectats gestionant i resolent possibles afectacions també sense cap cost.
Per gestionar aquests serveis, s'ha posat a disposició dels ciutadans un telèfon d'atenció gratuït (900.833.999) i una pàgina web www.llega800.es.

Més informació
Més informació
Tríptic
Imatges relacionades
 
 

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12