Ajuntament des Castell
inici · avís legal · accesibilitat · rss · contactar  Cambiar de idioma al catalan  Cambiar de idioma al español 
Buscar
LOGO foto cabecera
Volver a la pagina de inicio Ir a la pagina de busqueda de informacion Email de contacto
Salutació del Batle Salutació del Batle

Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio
WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
 
El proper 25 de març, de 20:30 a 21:30, és el moment d'apagar la llum i posar el planeta en primer lloc.

EL PLANETA PRIMER. QUE NINGÚ ET PARI

WWF llança la plataforma de mobilització digital horadelplaneta.es, en la qual demana als ciutadans que se sumin a una marxa virtual per demostrar que la transició global cap a un futur sense emissions és imparable. Amb el lema "El Planeta primer. Que ningú et pari ".

L'any passat 2016 va ser el més càlid registrat des de 1880. Any rere any aquest segle XXI ha batut tots els rècords d'augment de temperatura. Deu anys després de la primera Hora del Planeta, WWF vol augmentar l'ambició i accelerar els compromisos per demostrar que el camí cap a un desenvolupament sostenible, lliure d'emissions està en marxa i és imparable. Ja hi ha un acord polític i coneixem les solucions per lluitar contra l'escalfament global. L'Acord de París, que va entrar en vigor el passat 4 de novembre del 2016, ofereix el marc idoni per a aquesta transició global i, sens dubte, és el punt d'inflexió cap al nou camí.

L'Hora del Planeta 2017 servirà per demostrar que les nostres accions són imparables i que, junts, som part de la solució al canvi climàtic. Molts avenços estan ja en marxa i són la prova que hem iniciat aquest camí sense retorn. Cada vegada més països aposten per energia 100% renovable ... i els ciutadans empenyen amb força per accelerar aquest canvi.

El proper 25 de març, de 20:30 a 21:30, és el moment d'apagar la llum i posar el planeta en primer lloc. Per a això, l'Hora del Planeta de WWF pretén aquest any cridar a la mobilització de tots, governs, empreses, institucions i ciutadans, perquè se sumin a aquesta marxa pel Planeta, un moviment mundial que va més enllà d'apagar els llums durant una hora i que proposa mesures concretes d'activisme pel clima.

WWF farà servir l'Hora del Planeta a tot el món per aconseguir determinats èxits de conservació de rellevància nacional o regional: la protecció d'una gran zona d'extraordinària biodiversitat al Brasil, la promoció d'energia renovable a Sud-àfrica o d'un estil de vida sostenible a la Xina , o la petició a la Unió Europea d'una política climàtica que asseguri un futur energètic net i renovable.

Des d'avui, tothom pot participar en les mobilitzacions que proposa l'Hora del Planeta. WWF anima els ciutadans a que s'uneixin a la marxa virtual en horadelplaneta.es i formin part d'una iniciativa que pretén finalment arribar a un futur sostenible per a nosaltres i les properes generacions.

Imatges relacionades
 

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12