Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell aposta per la inserció laboral dels joves menors de 30 anys

Un total de tres joves menors de 30 anys van començar a treballar a finals del passat mes de febrer a l'Ajuntament d'Es Castell en règim de pràctiques professionals i per a un període de nou mesos, amb l'objectiu de dur a terme diverses tasques.


Per dur a terme aquesta iniciativa l'Ajuntament s'ha acollit a la convocatòria de subvencions per finançar projectes d'experiència professional per a l'ocupació dels joves amb estudis de grau superior a les Illes Balears cofinançada pel Fons Social Europeu, a través del programa operatiu d'ocupació juvenil per al període 2014 - 2020 i de la iniciativa d'ocupació juvenil.


Cal destacar que actualment s'estan executant i també està previst realitzar diversos projectes i actuacions d'interès general i social, com ara la redacció de projectes i documentació tècnica de diverses actuacions, així com tasques relacionades amb la dinamització cultural i mediambiental, entre d'altres. Per aquest motiu, els treballadors contractats són un tècnic en urbanisme i dos animadors socioculturals.


És important assenyalar que la contractació d'aquests treballadors en qüestió té per objectiu que els joves titulats trobin el seu primer treball. Per tant, va dirigida a persones joves aturades, majors de 18 anys i menors de 30 anys, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada, sense o poca experiència laboral prèvia en la seva formació, per executar obres o serveis d'interès general i social en el marc de la col·laboració amb els ens locals, així com amb les entitats dependents o vinculades.


Una de les línies de treball més importants de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Es Castell és la reinserció laboral i el foment de l'ocupació de treballadors en atur, tal com es posa de manifest amb aquesta iniciativa, així com amb altres que s'estan executant com la contractació de cinc treballadors de més de quaranta anys a través de les subvencions per a les corporacions locals del SOIB.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell