Ajuntament des Castell
inici · avís legal · accesibilitat · rss · contactar  Cambiar de idioma al catalan  Cambiar de idioma al español 
Buscar
LOGO foto cabecera
Volver a la pagina de inicio Ir a la pagina de busqueda de informacion Email de contacto
Salutació del Batle Salutació del Batle

Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio
WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans

Es Castell aposta per la inserció laboral dels joves menors de 30 anys

Un total de tres joves menors de 30 anys van començar a treballar a finals del passat mes de febrer a l'Ajuntament d'Es Castell en règim de pràctiques professionals i per a un període de nou mesos, amb l'objectiu de dur a terme diverses tasques.


Per dur a terme aquesta iniciativa l'Ajuntament s'ha acollit a la convocatòria de subvencions per finançar projectes d'experiència professional per a l'ocupació dels joves amb estudis de grau superior a les Illes Balears cofinançada pel Fons Social Europeu, a través del programa operatiu d'ocupació juvenil per al període 2014 - 2020 i de la iniciativa d'ocupació juvenil.


Cal destacar que actualment s'estan executant i també està previst realitzar diversos projectes i actuacions d'interès general i social, com ara la redacció de projectes i documentació tècnica de diverses actuacions, així com tasques relacionades amb la dinamització cultural i mediambiental, entre d'altres. Per aquest motiu, els treballadors contractats són un tècnic en urbanisme i dos animadors socioculturals.


És important assenyalar que la contractació d'aquests treballadors en qüestió té per objectiu que els joves titulats trobin el seu primer treball. Per tant, va dirigida a persones joves aturades, majors de 18 anys i menors de 30 anys, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada, sense o poca experiència laboral prèvia en la seva formació, per executar obres o serveis d'interès general i social en el marc de la col·laboració amb els ens locals, així com amb les entitats dependents o vinculades.


Una de les línies de treball més importants de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Es Castell és la reinserció laboral i el foment de l'ocupació de treballadors en atur, tal com es posa de manifest amb aquesta iniciativa, així com amb altres que s'estan executant com la contractació de cinc treballadors de més de quaranta anys a través de les subvencions per a les corporacions locals del SOIB.

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12