Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell celebra per segon any consecutiu la Setmana contra la violencia de gènere

L'Ajuntament des Castell se suma de nou a la lluita contra la violència de gènere. Per aquest motiu, ha organitzat tota una setmana plena d'activitats lúdiques i culturals, amb l'objectiu de sensibilitzar la població que es tracta d'una xacra de la societat que s'hauria eradicar.


Els actes començaran el proper dilluns 27 de març i finalitzaran el 2 d'abril. Se celebrarà un acte cada dia i el mateix dilluns s'escenificarà l'adhesió a la iniciativa de tots els comerços de la localitat mitjançant la instal·lació de cartells al·lusius als seus establiments.


Dimarts 28, els alumnes de cinquè i sisè del CEIP Àngel Ruiz i Pablo assistiran a una sessió d'impro-fòrum a l'Ajuntament de la localitat. A més, el Casal de Joves ha organitzat un taller de grafits reivindicatius, de 18 a 20 hores al Túnel de l'Escola, i a les 19.30 hores se celebrarà una taula rodona, amb testimonis, a la sala de plens de l'Ajuntament.


Dimecres 29, en el mateix emplaçament que el dia anterior es projectarà la pel·lícula "Només Meva", de Javier Balaguer, i, posteriorment, s'obrirà un debat entre el públic assistent.


Divendres 31, els integrants del Casal de Joves del municipi seguiran elaborant els seus grafits al Túnel de l'Escola i a les 20 hores s'inaugurarà una exposició de pintura i escultura d'Antonio Moyano a la Sala Multifuncional. A més, a la mateixa hora es durà terme una conferència al saló de plens de l'Ajuntament sobre la intel·ligència emocional, "Nova intel·ligència del s. XXI ", a càrrec de Juan Carlos Pastor.


Per al dissabte 1 d'abril s'han organitzat diverses activitats que començaran a les 19 hores amb dues conferències a la sala de plens de l'Ajuntament. La primera versarà sobre "Desigualtats i altres crims de la humanitat", i anirà a càrrec de la ginecòloga i sexòloga Myrian Ribes. La psicòloga i formadora Gabriela Paoli oferirà la segona conferència sobre la "Igualtat en el dia a dia: consells per fomentar-la". Una hora més tard, a les 20 hores, es projectarà la pel·lícula "L'habitació", de Lenny Abrahamson, a l'Associació de Veïns mentre al Casal de Joves es desenvolupa un taller de teatre social.


Finalment, l'últim dia d'aquesta "Setmana contra la violència de gènere", el diumenge 2 d'abril a les 10.30 hores davant de l'Ajuntament, les persones inscrites a la "Marxa Es Castell Diu NO" podran recollir les samarretes al·lusives per participar en la mateixa.


Un concurs de paelles, a les 12.30 hores, clourà el programa d'activitats previst.


L'Ajuntament ha confeccionat 600 xapes per a l'ocasió amb el lema "Es Castell diu no a la violència de gènere".

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell