Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
L’Ajuntament des Castell convoca un concurs per elegir la millor decoració en tres categories de concurs amb motiu dels dies de «Floreix Es Castell 2017».

Concurs de decoració amb motiu dels dies de «Floreix es Castell 2017»

BASES QUE REGEIXEN LA CONVOCATÒRIA DEL CONCURS DE DECORACIÓ AMB MOTIU DELS DIES DE «FLOREIX ES CASTELL 2017».

L’Ajuntament des Castell convoca un concurs per elegir la millor decoració en tres categories de concurs amb motiu dels dies de «Floreix Es Castell 2017».

Primera
Objecte del premi
Aquest Ajuntament convoca un concurs per seleccionar i premiar la millor decoració amb motiu dels dies de «Floreix Es Castell 2017», amb l’objectiu d’embellir el municipi i dinamitzar el comerç local durant les dates del certamen. Aquest concurs contribuirà a promocionar Es Castell comercial i turísticament i, per tant, a atreure més visitants al poble.
S’estableixen tres categories de concurs de les quals es premiarà la decoració que hagi quedat en primer lloc de cada categoria:
- Categoria d’establiments: els establiments, ja siguin comerços o bars i/o restaurants podran decorar els seus aparadors o els seus locals, les façanes o la zona interior.
- Categoria d’associacions: les associacions podran decorar la seva seu o en el cas de no tenir una seu física o bé perquè així ho decideixi podrà escollir un espai municipal per decorar. Les assignacions dels espais municipals seran a proposta de l’associació i amb el vist i plau del departament de cultura de l’Ajuntament. En el cas que dues associacions volguessin decorar el mateix espai, aquest s’assignarà a l’associació que s’hagi inscrit primer.
- Categoria de particulars: Tota persona particular que vulgui participar en el concurs podrà fer-ho decorant les seves façanes, portals, patis, o balcons. Les decoracions hauran de ser visibles i/o obertes al públic.

Segona
Participants
Hi poden participar tots els establiments, associacions i particulars des Castell que així ho desitgin i s’hagin inscrit prèviament.

Tercera
Convocatòria del concurs
El concurs es convocarà a través del mitjans que se consideren més oportuns per fer-ne la màxima difusió i fomentar-ne la participació: taulell d’anuncis i pàgina web de l’Ajuntament.

Quarta
Temàtica
La temàtica de la decoració ha d’estar relacionada amb les flors.

Cinquena
Participació
5.1 El termini d’inscripció en el concurs finalitza el dia 5 de maig de 2017.
5.2 Les inscripcions s’han de presentar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament des Castell de dilluns a divendres de 8:00 a 13:30 hores (plaça Esplanada, 13).
5.2 Les persones interessades s’han d’inscriure en una de les tres categories: establiments, associacions o particulars.
5.3 Les decoracions hauran d’estar muntades dia 13 de maig a les 9:00 hores.
Les decoracions que no estiguin muntades en aquesta hora i data quedaran fora de concurs.

Sisena
Premi
6.1 Els guanyadors de cada categoria rebran un diploma i un premi en metàl·lic.
6.2 Es concedirà un primer i únic premi de 150€ a la decoració guanyadora de cada categoria.

Setena
Jurat
El jurat estarà integrat per persones relacionades amb el mon de les arts.
Secretària: La funcionària de l’àrea de Cultura.

Vuitena
Decisió del jurat i lliurament del premi
8.1 El jurat escollirà la millor decoració de cada categoria desprès de la visita que s’efectuarà a tots els inscrits de cada categoria el dia 13 de maig a partir de les 12 hores.
8.2 El jurat tindrà en compte l’enginy, l’originalitat i l’esforç en la creació i confecció del muntatge de l’espai decorat.
8.3 La decisió del jurat és inapel·lable.
8.4 El lliurament de premis tindrà lloc dia 14 de maig a les 12 hores a l'Ajuntament.
8.5 El resultat del concurs es publicarà a la web de l’Ajuntament des Castell.

Novena
Compromís del participants
Els participants es comprometen a no modificar les decoracions durant els dies 13 i 14 de maig i hauran de col·locar un cartell que els identifiquin com a participants en el concurs que els serà lliurat per l’Ajuntament en el moment de formalitzar la inscripció.

Desena
Altres determinacions
10.1 El fet de participar en aquest concurs implica autoritzar l’Ajuntament a difondre públicament imatges del mostrador o de la decoració interior/exterior dels establiments i particulars participants.
10.3 Donat que un del objectius és dinamitzar el comerç local, els comerços que ho desitgin podran obrir el dissabte i diumenge de matí.
10.2 El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació plena d’aquestes bases.

Per a més informació podeu dirigir-vos a l’oficina de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament des Castell, plaça Esplanada 13. Telf. 971351522, adreça electrònica cultura@aj-escastell.org

 
Enllaços Relacionats
Bases concurs

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell