Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

12 equips disputaran el VI Torneig de Bàsquet Es Castell 2017 Basket is life

El Poliesportiu Municipal des Castell acollirà del 12 al 15 d'abril la sisena edició del Torneig de Bàsquet Es Castell 2017 "Basket is life", un campionat que disputaran un total de 12 equips de les categories júnior i sènior masculí i femení.


El nombre de clubs participants en aquest torneig ha augmentat gradualment any rere any i, en aquesta ocasió, s'han inscrit un total de 170 jugadors. Tot un rècord de participació que ha provocat que el pavelló d'Es Castell s'hagi quedat petit, de manera que l'entitat organitzadora, el CB Es Castell, s'ha vist obligada a planificar la disputa d'alguns partits al Poliesportiu Verge del Carme de Maó .


El format de joc del torneig és un lligueta. Els partits es jugaran el dimecres 12, dijous 13, divendres 14 i les finals es disputaran el dissabte 15 d'abril.


Els clubs que disputaran el VI Torneig de Bàsquet Es Castell 2017 "Basket is life" són els següents: CB Farners, AE Minguella de Badalona, ??CB Campos, Bàsquet Manacor, UB Llefià, S.E. Sant Joan de la Mata de Barcelona, ??CB La Salle Maó, Bàsquet Neus, Vocavoca, Club Bàsquet Roda i, l'equip amfitrió, el CB Es Castell.


Cal destacar que s'ha intentat per tots els mitjans allotjar els integrants dels clubs participants en algun establiment hoteler de la localitat, però ha estat impossible. Finalment, gràcies a la col·laboració de Seth Hotels, els esportistes s'allotjaran als apartaments Sa Mirada, a Arenal d'en Castell.


L'Ajuntament des Castell col·labora en l'organització del torneig.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell