Ajuntament des Castell
inici · avís legal · accesibilitat · rss · contactar  Cambiar de idioma al catalan  Cambiar de idioma al español 
Buscar
LOGO foto cabecera
Volver a la pagina de inicio Ir a la pagina de busqueda de informacion Email de contacto
Salutació del Batle Salutació del Batle

Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio
WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans

12 equips disputaran el VI Torneig de Bàsquet Es Castell 2017 Basket is life

El Poliesportiu Municipal des Castell acollirà del 12 al 15 d'abril la sisena edició del Torneig de Bàsquet Es Castell 2017 "Basket is life", un campionat que disputaran un total de 12 equips de les categories júnior i sènior masculí i femení.


El nombre de clubs participants en aquest torneig ha augmentat gradualment any rere any i, en aquesta ocasió, s'han inscrit un total de 170 jugadors. Tot un rècord de participació que ha provocat que el pavelló d'Es Castell s'hagi quedat petit, de manera que l'entitat organitzadora, el CB Es Castell, s'ha vist obligada a planificar la disputa d'alguns partits al Poliesportiu Verge del Carme de Maó .


El format de joc del torneig és un lligueta. Els partits es jugaran el dimecres 12, dijous 13, divendres 14 i les finals es disputaran el dissabte 15 d'abril.


Els clubs que disputaran el VI Torneig de Bàsquet Es Castell 2017 "Basket is life" són els següents: CB Farners, AE Minguella de Badalona, ??CB Campos, Bàsquet Manacor, UB Llefià, S.E. Sant Joan de la Mata de Barcelona, ??CB La Salle Maó, Bàsquet Neus, Vocavoca, Club Bàsquet Roda i, l'equip amfitrió, el CB Es Castell.


Cal destacar que s'ha intentat per tots els mitjans allotjar els integrants dels clubs participants en algun establiment hoteler de la localitat, però ha estat impossible. Finalment, gràcies a la col·laboració de Seth Hotels, els esportistes s'allotjaran als apartaments Sa Mirada, a Arenal d'en Castell.


L'Ajuntament des Castell col·labora en l'organització del torneig.

Imatges relacionades
 

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12