Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell instal·la una placa solar a l'antiga escola infantil Es Soleiet

L'Ajuntament des Castell ha instal·lat una placa solar a l'edifici que en el seu moment va albergar l'escola infantil Es Soleiet i que actualment s'utilitza com un centre públic de caràcter lúdic i formatiu.


L'empresa d'Es Castell Fontaneria Victory S.L. ha dut a terme de forma desinteressada la instal·lació d'una placa solar tèrmica, obtinguda a través del seu proveïdor principal Antonio Cabot Fornés S. A. i cedida gratuïtament per Junkers Espanya, amb la col·laboració de la Brigada d'Obres de l'Ajuntament de la localitat.


Mitjançant la instal·lació d'aquest sistema solar compacte per termosifó s'ha dotat a l'edifici d'aigua calenta sanitària (ACS), mitjançant un equip d'alt rendiment i 150 litres de capacitat.


L'alcalde d'Es Castell, Lluís Camps, ha destacat la importància de la iniciativa, perquè suposarà un estalvi en la factura del subministrament d'energia per a aquest edifici de propietat municipal i, a més, permet afrontar l'objectiu de fomentar l'ús de les energies renovables en el municipi.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell