Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La XII Fira d'Abril de Menorca es celebra de nou a Es Castell

El municipi des Castell acollirà per cinquè any consecutiu la celebració de la XII Fira d'Abril de Menorca els dies 28, 29 i 30 d'abril, un esdeveniment multitudinari que ha registrat en edicions anteriors una assistència de 3.500 persones aproximadament.

L'Ajuntament de la localitat ha instal·lat una carpa de 850 metres quadrats a la Plaça Esplanada per acollir totes les activitats que ha organitzat la Casa d'Andalusia de Menorca.

La inauguració i Obertura del Reial de la Fira se celebrarà el divendres dia 28 d'abril a les 20:30 hores a càrrec de l'alcalde d'Es Castell, Lluís Camps, i la presidenta de la Casa d'Andalusia de Menorca, Josefa Morillas. Posteriorment, l'Andalús de l'Any 2017, Fernando Alcaide, procedirà a la lectura del Pregó i les 21:30 hores el Cor Rociero de la Casa d'Andalusia oferirà la primera actuació de la nit. Posteriorment, a les 22:30 hores, actuació de flamenc a càrrec de l'Estudi de Dansa La Nau.

L'endemà, dissabte 29 d'abril a partir de les 18 hores, espectacle eqüestre a càrrec del Grup de Cavallers de Maó i Grup de Carruatges Antics. La festa seguirà a les 20 hores amb l'actuació de Els Majors d'Adagio i, a les 21:30 hores, de l'Escola i Quadres de Ball Amor de la Casa d'Andalusia de Menorca. A mitjanit serà el torn del duo Són del Sud.

L'últim dia de la Fira, diumenge 30 d'abril, començarà a les 12 hores amb Dansa Moderna, Hip Hop i Zumba a càrrec de l'Associació de Balls de Saló de Ciutadella i Gimnàs Ca Nostra. Una hora després, actuació de ASODEFC i Grup d'Alumnes Avançat de l'Escola de Ball de la Casa d'Andalusia de Menorca. A les 14 hores, la Companyia de Dansa Luis Miguel López posarà el punt i final a les actuacions en directe de la XII Fira d'Abril de Menorca. El Reial de la Fira es clausurarà a les 17 hores.


L'Ajuntament des Castell i la Casa d'Andalusia de Menorca conviden a la Fira a tots els residents i visitants, amb especial atenció per als 7.000 andalusos que viuen actualment a l'illa.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell