Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Més de 30 espais decorats en la primera edició de Floreix Es Castell

L'Ajuntament des Castell ha organitzat per als dies 12, 13 i 14 de maig la primera edició de Floreix Es Castell, una iniciativa que coincidirà en el calendari amb la celebració del VIII Marató del Craft i la XXV Ruta de Tapes.


Floreix Es Castell s'estrena en el calendari d'activitats que organitza l'Ajuntament de la localitat amb la col·laboració de particulars, associacions, clubs esportius, partits polítics, etc. Un total de 32 espais públics i / o privats es decoraran amb motius florals, tot un èxit per a aquesta primera edició d'aquesta iniciativa.


La Plaça Esplanada, l'edifici de l'Ajuntament, la Biblioteca Municipal, la Plaça des Mercat, el Molí de Santa Creu, el Moll de Calasfonts, els carrers Ruiz i Pablo, Stuart, Gran i Victori, al Molí de Sa Carretera, etc. són algunes de les zones de domini públic que s'ornamentaran amb plantes i flors.


El programa d'activitats complementàries de Floreix Es Castell inclou exposicions, actuacions musicals i la celebració de la fira de labors i manualitats VIII Marató del Craft. Aquest esdeveniment se celebrarà concretament a la Plaça Esplanada dissabte 13 durant tot el dia i el diumenge 14 de maig fins a les 14 hores.


Divendres 12 a les 18.30 hores s'inaugurarà una exposició fotogràfica a la Sala Multifuncional. El dissabte 13 a partir de les 11.30 hores cercavila amb la banda "Bon Ball Tenim" A les 17 hores sortiran al carrer dels Gegants d'Es Castell i, una hora més tard, a les 18 hores, actuació i exposició de quadres de Pintor Calbó amb Eulàlia Poly a la Plaça Esplanada. A les 20 hores a la sala de plens de l'Ajuntament s'oferirà una xerrada i projecció de "Plantes del camp de Menorca", a càrrec de Raúl Sintes. Finalment, diumenge a partir de les 12 hores se celebrarà una cercavila al Moll de Calasfonts i, a la mateixa hora, el Grup Folklòric Castell de Sant Felip actuarà a la carpa situada a la Plaça Esplanada.


XXV Ruta Tapes

Floreix Es Castell es farà els mateixos dies que la XXV Ruta de Tapes, amb la participació d'un total de 11 establiments, de manera que, com és habitual, a partir de les 12 hores del proper dissabte i del diumenge els bars serviran les seves millors tapes més una beguda (canya, vi o refresc) pel preu de dos euros amb 50 cèntims:

1. Centre Cultural: Flor de Patata. Potato Flower.
2. Taverna San Mamés: Ikurriña de tulipes i margarides. Tulips and daisies ikurriña.
3. Bar Toni: Montadito de filet de porc amb salsa de pètals de rosa. Pork Tenderloin with rose petal salze.
4. Casa Kuenka: Flor d'albergínia estil kuenka. Kuenka aubergine flower.
5. Crêperie Biel 's Cove: Crep de melós de vedella amb salsa de verduretes. Beef Crep with vegetables salze.
6. Granja Es Castell: Bocatin de filet amb un toc de flor de taronger. Tenderloin miniroll with tarongina flower.
7. Taskeria Gastronòmica És Local: Crocant del Mar. Crocanti of the sea.
8. Badia Bar Restaurant: Filet a les fines herbes amb pebrots fregits. Pork Tenderloin to herbal fins with fried pepper.
9. Bar Illa: Torrada amb pensaments i anxoves. Toast with pansy flower and anchovies.
10. Can Omi: Eriçó de mar amb allioli farcit en la seva tinta de calamar. Sea urchin with alioli and squid ink.
11. El Vell Port: Truita primaveral a la menorquina. Menorquí spring omelette.


La coincidència de totes aquestes activitats són el principal argument que utilitza l'Ajuntament des Castell per animar a visitar el municipi el pròxim cap de setmana.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell