Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell aposta pel turisme accessible

El municipi des Castell ha decidit fer un pas més en la seva aposta pel sector turístic, amb una iniciativa que té com a objectiu promocionar la localitat en l'àmbit del turisme accessible per atraure persones amb alguna discapacitat.

La gran majoria de llocs d'interès turístic d'Es Castell no tenen barreres arquitectòniques i, per tant, poden rebre a visitants amb mobilitat reduïda i/o usuaris de cadires de rodes, etc. Es tracta, doncs, d'un valor afegit que ara es publicita mitjançant la plataforma Contigo Adaptado, una pàgina web i aplicació mòbil en la qual s'anuncien espais públics i empreses privades de tot Espanya que estan adaptades i sense barreres arquitectòniques.

Espais públics, monuments i museus com, per exemple, la Plaça Esplanada, Calasfonts, Moll d'en Pons, la Biblioteca Municipal, el Poliesportiu, Fort de Marlborough, Museu Militar, etc. ja són accessibles avui dia per a les persones amb mobilitat reduïda. En conseqüència, l'equip de govern municipal considera molt interessant captar l'interès d'aquest nínxol de mercat que actualment està registrant un progressiu augment.

El turisme accessible ja va ser un dels eixos centrals de la II Fira de Turisme de Menorca que es va celebrar el passat mes d'abril a Alaior. En el transcurs d'aquest esdeveniment es va posar de manifest la necessitat d'informació prèvia que necessiten les persones amb alguna discapacitat abans d'escollir el seu destí de vacances. Per això resulta fonamental la promoció turística del municipi, perquè, en cas contrari, resulta molt difícil poder competir amb altres destinacions de viatges.

Cal destacar que a Es Castell es disposa fins i tot d'un servei de taxi adaptat, així com d'establiments hotelers adequats per rebre turistes amb mobilitat reduïda. La major part d'aquesta informació es pot obtenir a través de la plataforma digital https://contigo.site, disponible per a dispositius mòbils amb el sistema operatiu Android, iPhone, Windows Phone i Kindle Amazon.

 
Enllaços Relacionats
Pàgina web Contigo Adaptado

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell