Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Unes 1.870 persones sol·liciten un centre sociosanitari a Es Castell

Un total de 1.870 persones han signat a favor de la ubicació d'un centre sociosanitari a Es Castell. L'alcalde de la localitat, Lluís Camps, i la regidora de Serveis Socials, Matilde Mamajón, han rebut aquest matí les signatures de mans dels representants del Club de Jubilats, entitat que s'ha fet càrrec de la seva recollida en col·laboració amb els comerços del municipi.


Es tracta d'una iniciativa que es va iniciar fa unes setmanes, quan el Govern balear es va negar a estudiar la proposta de l'Ajuntament en la qual es contemplaven tres possibles ubicacions d'aquesta nova infraestructura: L'antiga Caserna d'Enginyers, al centre neuràlgic del poble, al solar denominat "Clot de Santa Anna" i dues parcel·les al carrer Fontanillas.


Un cop finalitzada la campanya de recollida de signatures, l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell iniciarà immediatament la pertinent tramitació administrativa per procedir al seu enviament a la consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern dels Iles Balears, Fina Santiago, a l' tractar-se d'un assumpte de la seva competència.


L'alcalde, Lluís Camps, ha posat de manifest l'important que seria per a un municipi com Es Castell poder albergar una infraestructura d'aquestes característiques, d'àmbit supramunicipal i que, a més, podria donar cabuda a un geriàtric, un servei del qual no tenen les persones majors de la localitat.


Camps afirma que no necessàriament totes les infraestructures supramunicipals s'hagin d'ubicar obligatòriament a Maó o a Ciutadella i, a més, ha lamentat que el Govern no hagi traslladat el seu interès per estudiar l'oferta de l'Ajuntament des Castell amb les mateixes condicions que els municipis abans esmentats.


L'Ajuntament agraeix la implicació del Club de Jubilats i dels comerciants, en liderar una iniciativa tan important en benefici de tota la població.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell