Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Actes de vandalisme a Es Castell

Un gran nombre d'arbres ubicats al carrer Fontanillas des Castell han patit actes de vandalisme durant aquest cap de setmana ja que han aparegut moltes branques arrencades i trencades, algunes de les quals encara romanen penjant dels troncs.

El regidor d'Esports, Medi Ambient, Cementiri i Entorn Ciutadà de l'Ajuntament de la localitat, Dionisio Marí, ha lamentat els fets perquè s'ha produït un dany innecessari a uns arbres la qual cosa no aporta res positiu als mateixos, ni a la convivència ni al civisme i, a més, la seva reparació suposa un cost afegit per a les arques públiques.

Dionisio Marí ha anunciat que es procedirà en breu a intentar "reparar" en la mesura del possible el dany infringit a aquests arbres.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell