Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

José A. Sánchez, subcampió d'Espanya de judo categoria veterans

El veterà judoka i alhora tècnic del Club Judo Es Castell, José Antonio Sánchez, es va proclamar el passat cap de setmana subcampió d'Espanya de judo veterans celebrat a Salamanca en la categoria de M6 -81 quilos, repetint així la mateixa posició de l'any anterior.


En aquesta ocasió, després de superar el primer combat per abandó del rival, José s'enfrontava al judoka canari, el qual, a falta de 50 segons, anava vencent per wazari però un atac de contra va portar al judoka des Castell al tapís, on perdia totes les esperances d'aconseguir l'or.


A més, altres dos judokes menorquins, també des Castell, obtenien resultats dispars. Csott Perkins, en la categoria M2 -81 quilos, va aconseguir la cinquena plaça després de perdre la medalla de bronze en un polèmic combat davant el judoka madrileny. Finalment, en aquesta mateixa categoria, Pele Sánchez es va classificar en 9è lloc en una taula de 20 competidors, en passar dues rondes i perdre a la repesca per la 7º plaça.


Després d'aquests resultats, els tres judokes preparen la seva assistència al campionat del món a celebrar a Olbia (Itàlia) el proper mes d'octubre.


L’Ajuntament des Castell vol felicitar a en José Antonio Sánchez Pons pel seu 2n lloc al Campionat d’Espanya de judo de veterans celebrat els passats 26, 27 i 28 de maig a Salamanca en categoria M6 -81 kg. Igualment, l’Ajuntament vol fer extensible aquesta felicitació al seu club, el Club de Judo Es Castell, i a la resta de judoques des Castell que varen participar en aquest campionat.


Des de l’Ajuntament també volem animar-los de cara a la seva participació al Campionat del món que es celebrarà a Olbia (Itàlia) el mes d’octubre. És per a nosaltres un orgull que es passegi el nom des Castell en competicions esportives internacionals.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell