Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Representació teatral de El Crèdit

La Plaça des Mercat des Castell acollirà demà dissabte 10 de juny a partir de les 20.30 hores la representació de l'obra de teatre "El Crèdit", obra escrita pel dramaturg Jordi Galceran, estrenada l'any 2013 i protagonitzada a Menorca pels actors Javier Espín i Juan Cubas.

El fil argumental de l'obra gira al voltant d'un crèdit bancari. Un client va a una sucursal bancària amb l'objectiu de demanar un crèdit per poder tirar endavant. Fins aquí tot normal, però l'ambient s'enrareix quan el director de la sucursal, al no rebre cap garantia de pagament, decideix denegar-li el préstec, per a la seva desgràcia. El subjecte, lluny de acceptar-ho i anar-se'n, s'enfronta al director buscant la concessió del seu anhelat crèdit.

L'entrada és lliure i gratuïta.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell