Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Jornades gastronòmiques i culturals a Es Castell

La carpa instal·lada a la Plaça Esplanada des Castell acollirà del 15 al 18 de juny unes jornades gastronòmiques i culturals que consistiran en una Fira del Pop i un mercat artesanal.


La Fira del Pop es un esdeveniment d'àmbit culinari que que girarà al voltant d'aquest exquisit menjar i les seves diferents maneres de cuinar-lo i presentar-lo a taula. Durant els 4 dies que durarà l'esdeveniment, la cuina romandrà oberta de 12 a 16 hores i de 20 hores fins a mitjanit.


El mercat d'artesans obrirà un dia després de la Fira, divendres 16 i finalitzarà el mateix diumenge 18 de juny. Es tracta d'una bona oportunitat per poder adquirir productes de qualitat elaborats de manera totalment manual.


L'Ajuntament des Castell col·labora amb l'organització d'aquests actes.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell