Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Inauguració de la nova gespa del camp de futbol municipal

L'Ajuntament des Castell s'inaugurà demà dissabte la nova gespa del camp de futbol municipal, unes instal·lacions que utilitza habitualment el Club Atlètic Villacarlos. Aquesta iniciativa es va anunciar el passat mes d'abril i s'ha esperat a que finalitzés la temporada i, per tant, els partits oficials per executar el projecte, amb un cost final de 136.910,82 euros sobre un pressupost inicial de 140.000 euros.


És important destacar que a més de substituir la gespa, molt deteriorat a causa del seu ús quotidià pels 220 jugadors de totes les categories del Club Atlètic Villacarlos i al inevitable pas del temps, s'ha procedit a l'adquisició de noves porteries de Futbol 7 i a millorar les banquetes, així com s'ha aprofitat el moment per realitzar també obres de millora a la coberta de les grades, però a càrrec d'una altra partida pressupostària.


L'empresa adjudicatària del projecte, Mondo Sport Turf, ha executat les obres en tres setmanes. Durant la jornada inaugural de demà dissabte al matí, els jugadors del Club Atlètic Villacarlos de totes les categories jugaran diversos partits amistosos que serviran per estrenar la nova gespa. A més, se'ls oferirà un esmorzar amenitzat amb música en un ambient festiu.


Tot i que la gespa que s'ha retirat estava en molt mal estat, alguns veïns i entitats del municipi van sol·licitar quedar-se amb una part del mateix. La resta s'ha procedit com correspon en aquests casos per al seu reciclatge.


A l'acte assistiran l'alcalde de la localitat, Lluís Camps, el primer tinent d'alcalde d'Urbanisme, Vies Públiques i Participació Ciutadana, Florencio Conde, i el regidor d'Esports, Dionisio Marí.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell