Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Arrenca el programa Joves en actiu a Es Castell

L'Ajuntament des Castell ofereix per primera vegada als joves estudiants del municipi d'entre 14 i 17 anys unes beques d'ajuda a l'estudi per la realització d'una sèrie de treballs col·laboratius per part d'estudiants que estiguin cursant l'ESO, un grau mitjà o superior, batxillerat, estudis oficials, programes socioeducatius, estudis oficials d'idiomes, etc.


La col·laboració dels joves es desenvoluparà amb un màxim de 15 hores setmanals durant un mes sota la coordinació d'un tutor assignat a cada àrea de gestió del Consistori. Els sis primers estudiants ja van començar a treballar el passat dilluns 3 de juliol i la seva primera tasca consistirà en fer arribar el programa de les festes de Sant Jaume 2017 a tots els domicilis de la localitat. L'Ajuntament ja te cobertes les 7 places ofertades de cara al proper mes d'agost.


L'objectiu d'aquestes beques, emmarcades en el programa “Joves en actiu”, és proporcionar als estudiants la possibilitat de participar voluntàriament, durant els mesos de juliol i agost, amb les diferents àrees de gestió de l'Ajuntament, així com també promoure la participació comunitària activa i el coneixement del treball organitzatiu. Aquesta experiència proporcionarà als joves una visió reial del món laboral que els ajudarà a l'hora d'incorporar-se a la vida activa laboral o al continuar amb els seus estudis.


L'import de la beca és de 150 euros que els joves podran destinar a cobrir les despeses que considerin oportunes sempre i quan estiguin relacionades amb els seus estudis (material escolar, motxilles, etc.) o altres necessitats bàsiques (roba, sabates, etc.), autoritzades pels seus pares o tutors. L'Ajuntament recomana fer ús d'aquests doblers prioritàriament en establiments comercials del municipi.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell