Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Concentració en record a Miguel Ángel Blanco

L'Ajuntament d'Alaior s'ha adherit a la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies arran de la carta del seu el president, Abel Caballero, que ha enviat a totes les entitats locals en la qual els convida a que convoquin concentracions en record a Miguel Ángel Blanco, assassinat per ETA un 12 de juliol de ara fa 20 anys.

Cavaller demana també a la carta que el mateix acte de record ho sigui també d'homenatge a la societat espanyola per la mobilització sense precedents que va protagonitzar en aquells dies de juliol de 1997. La FEMP, d'aquesta manera, convida a les entitats locals a què convoquin concentracions demà dimecres 12 de juliol a les 12 hores del migdia.

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alaior propiciarà així un sentit record a Miguel Ángel Blanco, regidor del PP a l'Ajuntament d'Ermua, que va ser segrestat per la banda terrorista ETA i, al cap de dos dies, brutalment assassinat.

Aquest acte d'homenatge s'estendrà a totes les víctimes de la desraó terrorista que tant dolor va causar, les seves famílies i amics, però també, al mateix temps, servirà per dur a terme un reconeixement a la societat espanyola que aquell 12 de juliol es va aixecar democràticament en defensa de la llibertat, de la pau i de la convivència.

La concentració serà demà dimecres 12 de juliol, a les 12 hores, davant l'Ajuntament d'Alaior.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell