Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Primera edició del programa Música a la Fresca Es Castell 2017

Demà passat dimecres 2 d'agost comença una nova edició del programa “Música a la Fresca Es Castell 2017”, una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la localitat, amb la col.laboració dels establiments del municipi.


En aquesta primera jornada, el dúo Aires del Sur omplirà el C/ Sant Ignasi de rumba flamenca i sevillanes


“Música a la Fresca” és una iniciativa que se celebrarà a Es Castell tots els dimecres de 21 a 23 hores fins el 31 d'agost, amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament el municipi, així com també amb l'interés d'oferir una actividad lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu.


La col.laboració dels bars, restaurants i comerços en general del municipi és una constant en el nostre poble que permet portar a terme iniciatives com aquesta.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell