Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell contracta sis treballadors mitjançant el programa SOIB VISIBLES 2017

Ahir dilluns 9 d'octubre van començar a treballar a l'Ajuntament des Castell sis persones desocupades majors de 35 anys per un període de sis mesos, amb l'objectiu de portar a terme un projecte amb quatre Obres i Serveis d’Interès General i Social. Aquesta iniciativa es porta a terme a Es Castell per segon any consecutiu a través d'un programa finançat amb fons del SOIB mitjançant Conferència Sectorial, amb l'objectiu d'impulsar projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores desocupades de més edat per desenvolupar obres o serveis d’interès general i social:


- Reconstrucció de voreres i accessos per a discapacitats: Dos homes contractats, un mestre de cases i un peó de 61 i 55 anys respectivament.


- Modernització i adequacio dels espais d’esbarjo del CEIP Àngel Ruiz i Pablo i del Poliesportiu Municipal i el seu manteniment: Dos homes contractats, un mestre de cases i un peó de 52 i 58 anys respectivament.


- Renovació de l'enllumenat públic introduint criteris d’eficiència energètica: Un home contractat, peó de manteniment d’edificis amb coneixements d’electricitat de 59 anys d'edat.


- Suport a les cuidadores de l’Escoleta Infantil Es Castell amb tasques relacionades amb la cura de fillets/es i d’organització: Una dona contractada, amb la categoria professional de conserge de 55 anys d'edat.El cost total del projecte és de 60.039,66 euros, dels quals el SOIB finançarà un total de 57.743,34 euros.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell