Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 

Dimecres 14 de març a les 20:00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament des Castell.

FER COMPOST ÉS LA PERA! De la cuina al camp.


Aquest any el Consorci de Residus i Energia de Menorca s’ha posat com a fita promoure diverses actuacions de reducció de residus i la primera d’elles es materialitza a través de la campanya anomenada FER COMPOST ÉS LA PERA! De la cuina al camp, que té com a finalitat fomentar el compostatge domèstic.

Es tracta de la realització d'un seguit de cursos (un per municipi) on podreu adquirir les nocions bàsiques per tal d'aprofitar a ca vostra les restes del menjar i de les plantes, i convertir-les en compost, un adob orgànic de molta qualitat. A més, a tots els assistents se’ls obsequiarà amb llavors ecològiques i una bossa de tela per a la promoció de la campanya.

També cal destacar i agrair la col·laboració de les empreses locals: Comercial Jaype, Joan i Jordi S.L., Apalliser, Ferreteria eines i Construtot Bagur, que durant el transcurs de la campanya promocionaran l’adquisició de compostadores.

A Es Castell el taller es realitzarà dimecres 14 de març a les 20:00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Us convidem a tots a participar-hi i a que feu difusió entre els vostres contactes.

Vos hi esperam!

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell