Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 

Subvencions del Govern Balear dirigides a particulars, entitats sense ànim de lucre, petites i mitjanes empreses i associacions empresarials.

Convocatòria de Subvencions per al foment d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica

Convocatòria de Subvencions per al foment d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica

La Conselleria de Territori, Energia y Mobilitat va publicar dissabte 7 d'abril una convocatòria pública d'ajudes per al foment d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica, de fins 3kWp de potència de pic, promogues per persones físiques, comunitats de propietaris i entitats sense ànim de lucre, i fins a 50kWp de potència de pic, promogudes per petites i mitjanes empreses i associacions empresarials.

El termini per presentar les sol·licituds és a partir del cinquè dia de la publicació en el BOIB i finalitza als tres mesos des de la publicació de la convocatòria o bé fins al possible exhauriment, dins d'aquest període, de la quantia econòmica assignada a aquesta convocatòria.
Les quanties de subvenció són del 40% o 50% sobre el valor de la inversió admissible.

Podeu consultar les bases de la convocatòria a l'enllaç de més avall.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell