Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

JORNADA DE NETEJA CAMÍ D'EN VEREMA

JORNADA DE NETEJA CAMÍ D'EN VEREMAL'Agenda Local 21 i l'Ajuntament des Castell han organitzat una jornada de voluntariat per al poble el proper 26 de Maig.

L'objectiu d'aquesta iniciativa que s'engloba dins de la campanya de neteja europea d'espais públics “Let's clean up Europe”, és recuperar el camí rural d'en Verema que recorre la part posterior de l'escola infantil fins al polígon i que és utilitzat per molts ciutadans; així com conscienciar sobre la quantitat d'escombraries que s'hi aboquen il·legalment i sensibilitzar sobre la importància del reciclatge i de la bona gestió dels residus.

La jornada de neteja del camí d'en Verema començarà a les 10 h a l'aparcament de l'escola Angel Ruiz i Pablo (al costat del poliesportiu), es recomana portar roba còmoda i molta energia.

Posteriorment tindrà lloc una paella a la Plaça des Mercat per tots els voluntaris participants.

Per participar en aquesta jornada és necessari inscriure's, enviant un correu electrònic a: jessicalopez@aj-escastell.org o cridant al 971365193.

T'HI ESPERAM!

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell