Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Cala Corb acull de nou un concert solidari de David Gómez

Cala Corb acull de nou un concert solidari de David GómezEl moll de Cala Corb serà un estiu més l'escenari d'un concert benèfic organitzat per l'Àrea d'Educació i Cultura de l'Ajuntament des Castell.


El concertista de piano i compositor David Gómez oferirà el proper dimarts 14 d'agost a les 22 hores una actuació que ha batejat amb el nom de "1 piano & 200 veles". Un concert que se celebra per quart any consecutiu a Es Castell i que és ideal per als amants de la música de qualitat i dels ambients romàntics i especials com Cala Corb, que s'il·luminarà amb 200 espelmes per gaudir d'algunes peces musicals seleccionades pel pianista, en "un viatge a un món màgic i captivador", tal com ha manifestat l'artista.


Es tracta d'un concert amb finalitats benèfiques a favor dels Serveis Socials de l'Ajuntament, se sol·licita als assistents que aportin la seva quilo i / o litre de solidaritat en forma de llaunes, llegums, llet, oli, farina, productes d'higiene personal, etc.


Nascut a Wattwil (Suïssa) l'any 1974, David Gómez va iniciar la seva carrera musical a una edat molt primerenca. Va realitzar els estudis de música als Conservatoris de Ginebra (Suïssa) i de Rotterdam (Països Baixos), on ha dut a terme també estudis de direcció orquestral i de tango per a piano. Des del seu primer recital, als 14 anys, ha ofert nombroses actuacions en qualitat de solista pels 5 continents, destacant el seu debut al Carnegie Hall de Nova York.