Es Castell es vesteix de Carnaval

Es Castell es vesteix de CarnavalEl programa d'activitats per celebrar el Carnestoltes que ha organitzat l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell inclou la celebració de rues i desfilades per a totes les edats.


El Carnaval 2019 començarà a les 17.30 hores del proper dijous 28 de febrer amb una festa infantil amb DJ i un espectacle de Minions a la carpa de la plaça Esplanada.


La festa continuarà el divendres 1 de març a les 21 hores hores amb un ball de disfresses al Centre de Cultura amenitzat per Freddy i Azahara. Posteriorment, el diumenge dia 3 se celebrarà la Rua de Carnaval, acompanyada pel grup Bon Ball Tenim. La sortida serà a les 17 hores des de l'Església del Roser. A les 18.30 hores, ball i concurs de disfresses al Club de Jubilats de la localitat.


Finalment, el dimarts 5 a les 12.30 hores es durà a terme la tradicional celebració anglesa del Carnestoltes, amb un dinar de "pancakes" a la capella de Santa Margarida. A la tarda, a les 20 hores, la cloenda del Carnaval el posarà la cercavila de Camestortes i la "Banda de José y sus Muchachos", que finalitzarà amb la lectura del Testament a la sala de plens de l'Ajuntament de la localitat.

 
Ajuntament des Castell