Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell celebra per primera vegada la festa de Sant Patrick's

Es Castell celebra per primera vegada la festa de Sant Patrick'sLa festa de Saint Patrick's, patró d'Irlanda i festa nacional d'aquest país, se celebrarà per primera vegada el proper dissabte 16 de març a Menorca, concretament al municipi d'Es Castell.


Els irlandesos commemoren la festivitat del seu patró el 17 de març i l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament des Castell ha organitzat una vetllada molt especial per a la nit anterior a partir de les 21 hores i fins a la una de la matinada. L'emplaçament escollit és la Plaça des Mercat i l'esdeveniment consistirà en un concert de música folk / rock celta a càrrec del grup The Raggle Taggle Gypsies en la qual la cervesa Guinness no faltarà en aquesta celebració, tal com és tradicional durant aquesta festa en Irlanda.


The Raggle Taggle Gypsies són un grup la instrumentació consisteix a violí, mandolina, "bodhran", guitarres, baix i bateria. Els seus cinc components són Eamonn Colbert (vocalista i guitarrista), Paul Mc Keown (guitarra i mandolina), Kevin O'Connor (violí) i Patti Ballinas (bateria). La seva música està arrelada a les tradicions irlandeses, escoceses i nord-americans, amb un repertori de cançons originals i contemporànies amb els seus inquietants Aires Irlandesos per ballar i gaudir.


La Banda original, amb seu a Mallorca, ofereix una gran recorregut musical amb una gran experiència després de les seves nombrosos tours musicals i concerts, entre els quals destaquen Rockaway Beach Festival (Nova York, USA), Oslo Irish Music Festival (Noruega), St. Patricks Festival (Dubai), Stockholm Water Festival (Suècia) i Copa del Rei de Vela (Club Nàutic Palma de Mallorca).


El Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i la marca de cervesa Guinness col·laboren en aquesta iniciativa oberta al públic en general.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell