L'Ajuntament des Castell atorga un ajut al transport als 20 estudiants que l'han sol·licitat

L'Ajuntament des Castell atorga un ajut al transport als 20 estudiants que l'han sol·licitat Un total de 20 estudiants empadronats al municipi des Castell has sol·licitat un ajut a l’Ajuntament de la localitat per sufragar una part de les despeses de transport.


Es tracta, concretament, de 10 estudiants d'entre 15 i 21 anys matriculats a diversos centres educatius de Menorca per a realitzar estudis de grau mitjà, superior i/o batxillerat i 10 alumnes més d'entre 18 i 25 anys que estan cursant fora de Menorca estudis universitaris, de formació professional, ensenyaments artístics superiors o d'altres. En ambdós casos els aprenents estan estudiant de manera presencial en centres oficials reconeguts per l'administració educativa amb l'objectiu de l'obtenció d'un títol.


El plaç per sol·licitar aquests ajuts va finalitzar el passat 10 de maig i el Consistori va decidir atorgar el 100% dels ajuts presentats, amb un total de 1.051,44 euros (500 euros per als estudiants matriculats a Menorca i 551,44 euros per als que estan estudiant fora de Menorca).