Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

El parc infantil de s'Esplanada romandrà tancat durant un mes a causa de les obres de renovació

El parc infantil de s'Esplanada romandrà tancat durant un mes a causa de les obres de renovació12 de setembre de 2019

A partir del pròxim dilluns, 16 de setembre, i per un període d’un mes, el parc infantil de la plaça de s’Esplanada romandrà tancat a causa de les obres de renovació del paviment de cautxú i dels jocs infantils.

Les feines consistiran en la retirada del sòl, que es troba en mal estat a causa de les inclemències atmosfèriques i del pas del temps, i en la instal·lació d’un paviment de cautxú nou. Les obres també inclouran la substitució de diversos jocs infantils que estan deteriorats, així com la instal·lació de nous elements de joc.

El cost total de la substitució del paviment és de 45.185 € (IVA inclòs), i la renovació dels jocs infantils tindrà un cost de 17.802 (IVA inclòs).

 
Enllaços Relacionats
FOTO

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell