Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Finalitzen les obres del parc infantil de la plaça de s'Esplanada

Finalitzen les obres del parc infantil de la plaça de s'Esplanada9 d'octubre de 2019

Ahir es va obrir al públic el parc infantil de la plaça de s’Esplanada, que ha estat tancat durant unes setmanes a causa de les obres de renovació que s’hi han dut a terme.

Les feines han consistit en la retirada del sòl, que es trobava en mal estat, i en la instal·lació d’un paviment de cautxú nou.

Les obres també han inclòs la substitució de diversos jocs infantils que estaven deteriorats, així com la instal·lació de nous elements de joc, entre els quals hi ha jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda.

A més, tot i que no estava previst en el projecte inicial, s’han instal·lat quatre punts de llum nous, que milloraran notablement la il·luminació de l’espai, i també s’ha aprofitat per arranjar el sistema de reg de sota el parc.

 
Enllaços Relacionats
FOTO 1
FOTO 2
FOTO 3
FOTO 4

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell