Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio

Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Els molins des Castell es tenyeixen de rosa per celebrar el Dia contra el Càncer de Mama

Els molins des Castell es tenyeixen de rosa per celebrar el Dia contra el Càncer de Mama16 d'octubre de 2019

Durant tota la setmana, els molins des Castell s’il·luminaran de color rosa amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, que se celebra cada 19 d’octubre.

L’estrena de la il·luminació va tenir lloc ahir i va comptar amb l’assistència de la batlessa Joana Escandell i la regidora Noemí Gomila, acompanyades de representants de l’Associació de Dones Afectades de Càncer de Mama Alba Menorca.

D’aquesta manera, l’Ajuntament des Castell se suma a una celebració que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la investigació i la detecció precoç com a eines indispensables per a la lluita contra aquest tipus de càncer, el més freqüent entre les dones.

L’Ajuntament també vol contribuir a la visibilització de la malaltia i manifesta tot el seu suport a les dones afectades.

Marxa solidària contra el càncer de mama

En el marc de la celebració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, aquest diumenge, 20 d'octubre, tindrà lloc una nova edició de la marxa solidària contra el càncer de mama, que servirà per recaptar fons per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. 

Es tracta d'una caminada sense afany competitiu i oberta a tothom, que vol conscienciar i recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama a través de la pràctica esportiva. 

La sortida es farà des de la Porta d'Eos, a Calesfonts, a les 10.30 hores, i la marxa recorrerà un circuit de 1200 metres. Cada corredor podrà fer 1, 2 o 3 voltes, corrent o caminant en funció de les seves possibilitats.
 
La cursa està organitzada per la Junta Local de Maó de l’Associació Espanyola contra el càncer, l’Ajuntament des Castell i el Consell Insular de Menorca.

Per a més informació i inscripcions feu clic aquí. 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell