Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Els Recycling Games arribaran as Castell el pròxim 30 de novembre

Els Recycling Games arribaran as Castell el pròxim 30 de novembre17 d'octubre de 2019

La campanya PRACTICA RECYCLING 2019/2020 continua fusionant el missatge del reciclatge amb l’esport, a través de la participació d’esportistes d'elit com Ruth Moll i els jugadors del Bàsquet Menorca

La campanya PRACTICA RECYCLING 2019/2020, promoguda des del Consorci de Residus i Energia de Menorca, engloba dues actuacions principals, els RECYCLING GAMES, que es desenvoluparan del 17 d’octubre al 15 de desembre, i els RECYCLING XMAS que es desenvoluparan del 15 de desembre al 12 de gener.

RECYCLING GAMES

Es tracta d’una iniciativa que, més enllà de la campanya informativa i de difusió que serà visible a tots els mitjans de comunicació locals, consistirà en l’organització d’activitats a peu de carrer amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de separar i reciclar i conscienciar envers la necessitat de reduir la generació de residus d’una manera engrescadora i propera a la ciutadania.

Els jocs olímpics del reciclatge se celebraran a tots els municipis de Menorca i consistiran en la realització d’una gimcana dirigida a petits i grans on s’hauran de superar diferents proves i jocs relacionats amb fraccions de paper/cartró, vidre i envasos lleugers. Els participants podran aconseguir una medalla de cartró reciclat i samarretes de PRACTICA RECYCLING. També es repartiran fulletons per fer difusió de les bones pràctiques del reciclatge i aclarir dubtes.

En aquesta primera fase de la campanya s’ha comptat amb la participació de la ciclista professional, Ruth Moll, qui ha protagonitzat el vídeo promocional a partir del qual es fa una crida a la participació en el sistema de reciclatge i a les gimcanes programades.

El calendari de les gimcanes del RECYCLING GAMES és el següent:

Ciutadella
Dissabte, 26 d’octubre
Plaça des Pins

Maó
Dissabte, 2 de novembre
Carrer de ses Moreres

Sant Lluís
Dissabte, 9 de novembre
Plaça des Pins

Es Mercadal
Dissabte, 16 de novembre
Plaça Pare Camps

Es Migjorn Gran
Dissabte, 23 de novembre
C/ Major- Sa Plaça

Es Castell
Dissabte, 30 de novembre
Plaça de s'Esplanada

Ferreries
Dissabte, 7 de desembre
Plaça Espanya

Alaior
Dissabte, 14 de desembre
Sa plaça Nova

Totes les activitats s’iniciaran a les 10.30h fins les 13.30h.

RECYCLING XMAS

A partir de nadal, es presentarà una segona fase: Recycling Xmas. En aquest cas els protagonistes seran els jugadors del Bàsquet Menorca que es convertiran en els reis mags i faran de portaveus en vídeos per incentivar la responsabilitat i el compromís del reciclatge necessaris, més que mai, durant l’època nadalenca.

Ambdues actuacions es difondran a través de revistes de caire insular i municipal, ràdios, cinemes i xarxes socials, a més d’una pancarta de gran format que s’instal·larà en el pavelló Bàsquet Menorca.

El cost total d’aquestes actuacions és de 31.157,15 € (IVA inclòs), les quals seran finançades íntegrament amb els fons de comunicació tant d’Ecoembes com d’Ecovidrio.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell