Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament duu a terme millores al cementiri municipal

L’Ajuntament duu a terme millores al cementiri municipal31 d'octubre de 2019

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, han finalitzat les tasques de neteja i arranjament de les instal·lacions del cementiri municipal, que l'Ajuntament ha dut a terme les darreres setmanes amb l’objectiu de millorar i dignificar l’estat d’aquest espai.

En aquest sentit, s’ha pintat la façana i s’han emblanquinat totes les parets i s’han col·locat flors a l’entrada del recinte i al jardí romàntic. També s’ha fet net tot l’aparcament.

Per altra banda, s’ha buidat la bassa del final del cementiri per tal de controlar l’abundant presència de coloms, que ocasionaven problemes de degradació del patrimoni. A més, s’ha ampliat la presència dels zeladors del cementiri, que ara hi són en horari de matins i capvespres. 

Nou espai per a urnes biodegradables

En un futur, l’Ajuntament també preveu la creació d’un espai enjardinat en el qual es podran inhumar urnes biodegradables per dipositar les cendres dels difunts.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell