La Biblioteca des Castell tanca per obres de millora

La Biblioteca des Castell tanca per obres de millora9 de desembre de 2019

La Biblioteca Àngel Ruiz i Pablo tancarà per obres de millora del 9 al 14 de desembre, i el dilluns 16 de desembre tornarà a obrir amb normalitat.

Les feines tenen l'objectiu de solucionar els problemes d'humitat que pateixen les parets de la zona d'adults, de revistes i de col·lecció local. Les obres consistiran en l'aplicació d'un tractament especial antihumitat i també es durà a terme una actuació al solar adjunt a una de les parets exteriors de la biblioteca.

Cal recordar que el passat mes de setembre ja es va dur a terme una actuació semblant, en aquell cas per solucionar els problemes d'humitat a la zona infantil. 
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell