Rècord de paradetes al Mercat de Nadal des Castell

Rècord de paradetes al Mercat de Nadal des Castell10 de desembre de 2019

Aquest matí, s’ha presentat el Mercat de Nadal des Castell, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre a l'envelat de la plaça de s’Esplanada.

La principal novetat d’enguany és que el mercat s’ha organitzat de manera conjunta amb el municipi de Sant Lluís, amb l’objectiu de coordinar les dates i compartir recursos per tal que els mercats siguin més atractius.   

La presentació ha comptat amb la presència de les batlesses des Castell i Sant Lluís, Joana Escandell i Carol Marquès, així com del regidor de Festes i Activitats des Castell, Jordi Vidal, i de la regidora de Festes de Sant Lluís, Débora Marqués.

Organització conjunta

La batlessa Joana Escandell ha explicat que “enguany hem mancomunat les activitats de Nadal per tal que la gent es pugui repartir un poc més i no calciguem els mateixos dies amb les mateixes activitats”, i ha afegit que “amb això aconseguim sinergies i optimitzem els recursos perquè participi més gent”. 

Gràcies a aquesta coordinació, els mercats des Castell i Sant Lluís, i també el de Maó, han quedat repartits en diferents caps de setmana, i s’ha pogut assolir una xifra rècord de parades participants. Els dos mercats també compartiran tallers, que començaran as Castell i continuaran la setmana següent a Sant Lluís (dies 21 i 22 de desembre). 

Mercat de Nadal i programa d’activitats

Jordi Vidal ha explicat que el Mercat de Nadal des Castell comptarà amb un total de 26 parades, en les quals es podrà trobar tota mena d’objectes relacionats amb el Nadal. 

Vidal ha mostrat la seva satisfacció perquè “el rècord de paradetes farà que la carpa municipal estigui plena de dalt a baix, i esperem que tothom pugui disfrutar d’aquests dies”. 

A més, la fira comptarà amb un programa d’activitats que permetrà dinamitzar els dos dies de mercat, i inclourà diferents tallers i actuacions d'entitats i agrupacions des Castell.

A continuació, podeu veure el programa complet d'activitats a la plaça de s'Esplanada:

Dissabte 14

Zumba nadalenca
10.30 h

Tot Ball
11.30 h

Actuació del Cor Club de Jubilats des Castell
12.30 h

Diumenge 15

Concert dels alumnes de l'Escola Municipal de Música des Castell
11 h

Taller de creació de bosses a partir d'una samarreta (cadascú ha de dur la seva)
11 - 13 h
 

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell