Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Ajuntament agraeix a l'Exèrcit de Terra la col·laboració en la desinfecció de les dependències municipals

L'Ajuntament agraeix a l'Exèrcit de Terra la col·laboració en la desinfecció de les dependències municipals22 d'abril de 2020

L'Ajuntament des Castell ha agraït, en una carta enviada a la Comandància General de Balears, les tasques de neteja i desinfecció de les dependències municipals i de la Policia Local que el passat dia 16 d'abril van dur a terme membres del regiment Palma 47 de l'Exèrcit de Terra.

D'aquesta manera, l'alcaldessa Joana Escandell ha mostrat el seu agraïment, i el de tota la corporació municipal, per la labor al servei de tota la ciutadania que en aquests moments tan complicats estan realitzant les Forces Armades.

Aquesta actuació forma part de les tasques de desinfecció del municipi, que des de l'inici de la crisi sanitària s'estan duent a terme per tal de frenar la propagació de la Covid-19.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell