Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

50è aniversari del Dia de la Terra

50è aniversari del Dia de la TerraAvui, 22 d'abril, és el Dia de la Terra.

Aquest 2020 commemoram els cinquanta anys del Dia de la Terra i el quart aniversari de la signatura de l’Acord de París sobre el canvi climàtic, i ho feim amb la major part de la humanitat confinada per la Covid-19, la qual cosa ens recorda la urgent necessitat d'accelerar l'acció pel clima i la naturalesa.

L'actual pandèmia de la Covid-19 és un clar recordatori de la vulnerabilitat dels humans i del planeta enfront d'amenaces de magnitud global. El mal descontrolat al nostre medi ambient ha de ser abordat.

Us adjuntem un enllaç a un vídeo molt interessant de l'investigador del CSIC Fernando Valladares, titulat 'Coronavirus un desafiament al nostre model social'.

Feu clic a l'enllaç de més avall per veure'l.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell