Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament es reuneix amb l’Associació de Comerciants des Castell

L’Ajuntament es reuneix amb l’Associació de Comerciants des Castell29 d'abril de 2020 

Ahir l’alcaldessa Joana Escandell i el regidor de Comerç, Oscar Gómez, es van reunir mitjançant videoconferència amb els representants de l’Associació de Comerciants des Castell.

Des de l’associació es va fer arribar als responsables municipals la preocupació del sector per la situació provocada per la crisi sanitària, i se'ls va traslladar la necessitat de poder comptar amb l’estalonament de les administracions.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament se’ls va manifestar el màxim suport i la voluntat del consistori de fer feina per ajudar-los a superar aquests moments tan difícils.

Mesures de suport a pimes i autònoms

Durant la reunió els responsables municipals també van explicar algunes de les mesures que ha pres l’Ajuntament des de l’inici de la crisi, com la bonificació de les taxes d’ocupació de via pública a les terrasses que no hagin pogut ser emprades, o la carta enviada a Ports de l’Estat demanant que facin el mateix amb les terrasses instal·lades en domini públic portuari.

En aquest sentit, l’Ajuntament també ha demanat a Ports que quan es puguin tornar a obrir les terrasses només es cobri l’ocupació real d’aquestes, en el cas que s’hagin d’implantar restriccions d’aforament.

Per altra banda, des de l’Ajuntament es va informar que s'ha creat una nova secció al web municipal en la qual es recullen les ajudes a empreses i autònoms que s’ofereixen des de les diferents administracions, que es complementa amb la posada en marxa d’un servei especial d’atenció telefònica des del consistori.

També es va anunciar que s’està fent feina de manera coordinada amb la resta d’ajuntaments de l’illa i el Consell Insular de Menorca per llençar una línia d’ajudes municipals. Finalment, les dues parts es van emplaçar a reunir-se novament d’aquí a quinze dies. 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell