L'Ajuntament millora la seguretat de l'Arxiu Municipal

L'Ajuntament millora la seguretat de l'Arxiu Municipal27 de juliol de 2020

La setmana passada es van instal·lar diversos detectors de fum a l'Arxiu Municipal, amb l'objectiu de millorar la seguretat d'aquest important equipament.

També s'ha instal·lat un nou sistema d'alarma i s'ha dotat l'espai amb extintors de diòxid de carboni, que no deixen cap mena de residu després de la seva utilització i són més adients per a aquest tipus d'espais.

Aquestes millores de la seguretat se sumen a les tasques de catalogació que s'estan duent a terme des de l'inici del present mandat, i s'emmarquen en la voluntat de l'actual equip de govern de donar un impuls a l'Arxiu. 

En aquesta línia, s'està fent feina per implementar noves millores, com la compra de noves prestatgeries homologades o la instal·lació d'un nou enllumenat.

Arxiu Municipal des Castell, la memòria del municipi

L'Arxiu Municipal des Castell s'encarrega de vetllar, conservar i organitzar el patrimoni documental de l'Ajuntament, i la documentació que s'hi pot trobar data des de finals del segle XVIII fins a l'actualitat.

Es tracta d'un servei de gran importància per a la preservació i difusió de la memòria històrica del municipi i, per aquest motiu, resulta de gran importància millorar tant les condicions de seguretat com el funcionament.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell