Comencen les obres d'adequació i millora de la plaça Menorca

Comencen les obres d'adequació i millora de la plaça Menorca24 de setembre de 2020

Aquesta setmana han començat les feines d'adequació i millora de la plaça Menorca, que serviran per millorar l'estètica i la seguretat d'aquest indret.

Aquest espai de passeig, situat a la zona de dalt Calesfonts, en el seu moment va quedar inacabat, i ara es duran a terme les actuacions necessàries per homogeneïtzar-lo a partir dels criteris existents. S'acabarà de pavimentar, s'ampliarà la barana per millorar la seguretat i es delimitarà l'espai amb una porta menorquina per evitar que els fillets hi puguin accedir sense la supervisió d'un adult.

El cost de les obres és de 5.218,13 euros, que es finançaran amb una primera partida destinada a inversions finançerament sostenibles.

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell