L'Ajuntament renova el conveni de col·laboració amb la Colla de Geganters i Grallers des Castell

L'Ajuntament renova el conveni de col·laboració amb la Colla de Geganters i Grallers des Castell7 d'octubre de 2020

Dilluns passat, la batlessa Joana Escandell i el cap de la Colla de Geganters i Grallers des Castell, Enrique Muñoz Llopis, van renovar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'entitat per a l'any 2020.

En virtut del conveni, enguany l'Ajuntament augmentarà la seva aportació en concepte de subvenció nominativa per al present any, que passarà de 450 a 600 euros, que serviran per finançar les activitats de caràcter cultural i lúdic que realitza la colla, i que el consistori considera de gran interès. 

La signatura del conveni s'ha endarrerit a causa de la situació creada per la pandèmia de la covid-19.

Per altra banda, el conveni de col·laboració que cada any se signa amb motiu de les festes patronals, enguany no s'ha pogut materialitzar per mor de la suspensió de les festes.
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell