L'Ajuntament renovarà el parc infantil de Bellavista

L'Ajuntament renovarà el parc infantil de Bellavista14 d'octubre de 2020

L'Ajuntament ja ha contractat les obres de reforma integral del parc infantil del carrer de Bellavista (devora l'hotel Hamilton), que comportaran la renovació total d'aquest espai. Es preveu que les feines comencin durant el mes de novembre.

Concretament, es canviaran els jocs i la gespa artificial, i també s'instal·larà una nova il·luminació.

En total, el parc comptarà amb sis jocs adreçats a fillets i filletes de 0 a 5 anys. L'objectiu és que els més petits puguin jugar tranquil·lament en aquest parc i els més grans emprin el parc de s'Esplanada. 

El pressupost de renovació dels jocs i de la gespa artificial és de 18.120,23 euros (IVA inclòs). 

Pla de renovació dels parcs

La reforma del parc infantil de Bellavista s'emmarca en el pla de millora dels parcs del municipi. En aquest sentit, cal recordar que l'any passat es van renovar els jocs infantils i el paviment del parc de la plaça de s'Esplanada, i també es va millorar la il·luminació. 

A més, està prevista una ampliació d'aquest parc infantil pensada per a al·lots d'entre 10 i 14 anys, que servirà per evitar els conflictes entre grans i petits. 

Per altra banda, properament es durà a terme la instal·lació de gespa artificial i la substitució de les porteries del camp de futbol de s'Esplanada, entre altres actuacions.

 

 
Imatges relacionades
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell