L’Ajuntament millora la senyalització de la xarxa de camins del municipi

L’Ajuntament millora la senyalització de la xarxa de camins del municipi18 de gener de 2021

L’Ajuntament ha dut a terme una actuació per millorar la senyalització de la xarxa de camins del terme municipal des Castell.

Concretament, s’han instal·lat una trentena de senyals d'orientació, que permetran millorar la mobilitat i la seguretat dels usuaris. La iniciativa també servirà per potenciar el senderisme i el cicloturisme al municipi. 

El regidor de Vies Públiques i Camins, Joan Antoni Serra, ha explicat que l’objectiu de l’actuació “és posar en valor l’extensa xarxa de camins des Castell”, i ha assenyalat que s’adreça tant a visitants com a residents.

Serra ha recordat que Es Castell compta amb un total de 87 camins i ha assegurat que “hi ha una demanda de més informació, ja que hi ha gent d’altres municipis que vénen a fer rutes i a vegades es perden”. 

Codis QR i materials reciclats

Els senyals s’han instal·lat en els principals camins i encreuaments, i contenen informació sobre les direccions i les distàncies. A més, disposen d’un codi QR que permet accedir a informació sobre les diferents rutes del municipi.

Els senyals consisteixen en planxes d’alumini retolades amb vinil imprès de llarga durada, i muntades damunt de suports de llenya reciclada. 

L’actuació ha tingut un cost de 400 euros, i la instal·lació dels cartells l’ha dut a terme la Brigada d’Obres. 
 

 
Imatges relacionades