L'objectiu és retre homenatge a la seva dilatada carrera professional, reconeguda i guardonada amb diferents distincions.

L'Ajuntament atorgarà la Medalla d'Or des Castell a Antoni Vidal Miquel

L'Ajuntament atorgarà la Medalla d'Or des Castell a Antoni Vidal Miquel23 d'agost de 2021

L'Ajuntament des Castell ha aprovat l'inici de l'expedient de concessió de la Medalla d'Or de la Vila des Castell al fotògraf Antoni Vidal Miquel (Es Castell, 29 de juny de 1934), amb l'objectiu de retre homenatge a la seva dilatada carrera professional, reconeguda i guardonada amb diferents distincions.

Una vida dedicada a la fotografia

Segons les seves dades biogràfiques, l'afició a la fotografia d'Antoni Vidal Miquel es va despertar de ben jove i posteriorment es va  convertir en professió.

Enamorat de la seva terra, ha retratat la Menorca quotidiana, les festes, el camp, les ciutats, els oficis artesans i els paisatges. Com a document històric, podem ressaltar les fotos dels darrers dies de la fàbrica de gas i la feina dels seus obrers poc abans de ser derruïda.

També destaquen els seus retrats de personatges rellevants de la cultura catalana, com Salvador Dalí, Joan Miró, Antoni Tàpies, Joan Ponç o Mercè Rodoreda, entre d'altres

El 2008 va rebre la Taula d'Or del Premi Maria Lluïsa Serra, del Consell Insular de Menorca, i el 2019 la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell